Betaalde stages in Sint-Maarten!

Ontdek Sint-Maarten!

St. Maarten is een prachtig Carribische eiland ‘where chic meets summer’. De zoete steden en de zanderige stranden maken het de hotspot waar je plezier en werk optimaal kan combineren. Sint Maarten is bovendien lekker heet met een temperatuur van rond de 27 graden Celsius. Het hele jaar door! Water sportliefhebbers kunnen hun hart ophalen: van windsurfen tot snorkelen, zeilen, zwemmen met dolfijnen .. er zijn mogelijkheden te over. Leuk om te doen is ook door reizen naar dichtbij gelegen landen als Amerika of Brazilie! Door de goede verbindingen kun je binnen drie uur shoppen in New York! En als voetbal of carnaval meer je ding is vlieg je toch gewoon de andere kant op naar Rio.


Stage lopen in Sint-Maarten betaalt zich uit!

Sint Maarten biedt naast mooie stranden ook zakelijk gezien mooie mogelijkheden voor stagiaires. Het mooie is bovendien dat wij op Sint Maarten betaalde stages aanbieden. St Maarten moet het vooral hebben van toerisme. De baaien liggen vol met luxe cruise schepen en jachten. Naast de toerisme en horeca is er ook in een hoog stage aanbod in overige zakelijke dienstverlening. Sint Maarten is internationaal. Nederlands, Engels en Frans worden er overal gesproken. Voor de ecologen onder ons zijn er ook genoeg mogelijkheden, of je het koraal wil bestuderen of de veranderingen van het klimaat, er is genoeg keuze.


Je stage in Sint-Maarten zo geregeld!

Bovenstaande klinkt natuurlijk leuk, maar de praktische kant, een stage vinden in Sint-Maarten en alles erom heen organiseren is niet altijd even makkelijk. Gelukkig kunnen wij je daarbij helpen. Kijk hoe het werkt!

Zoek resultaten
Stages op maat in Sint-Maarten!

Stage lopen in Sint-Maarten

Altijd al gedroomd van een stage in Sint-Maarten? We helpen je graag op weg. Zie onder voor meer info.

Sint-Maarten - Home