Betaalde stages in Singapore!

Ontdek Singapore!

Singapore is net science fiction. Daadkrachtig geleid door een soort "al vader" bestuur, is het land extreem succesvol en extreem rijk. Het land is niet links en niet rechts. Ze kiezen per geval voor wat praktisch is. Is een idee goed, dan moet je niet te lang vergaderen, maar het gewoon doen. Is ruimte schaars, dan bouw je maar de lucht in. Is er geen ruimte voor een voetbalveld, dan bouw je hem maar boven een snelweg. Spreek een willekeurige inwoner en die begint spontaan met een lofzang over hoe goed alles geregeld is. Veel wereldleiders bezoeken Singapore als vorm van studiereis om te ontdekken wat het geheim is van het succes van dit land.


Betaalde stages in Singapore!

Singapore was voorheen een Britse kolonie. Hoewel 80% van de bevolking Chinees is, werd na de onafhankelijkheid gekozen om Engels als voertaal aan te houden en een soort toegangsportaal te worden tot het toender tijd nog gesloten Azie. Iedereen die wilde werken of investeren was welkom, de belastingen waren laag en zaken als huisvesting, onderwijs, openbaar vervoer, etc, werden top geregeld. De resultaten mogen er zijn. Vandaag de dag is Singapore één van de rijkste landen ter wereld. Salarissen zijn hoog. Banken en overige zakelijke dienstverleners houden er kantoor. Door de bloeiende financiële- en diensten economie is er veel vraag naar stagiaires. Buitenlandsestage.nl biedt bovendien betaalde stages aan in Singapore. Let wel, niet alle stages zijn betaald, maar zelfs dan is een stage in Singapore een goede investering. Immers, een stage in Singapore is niet alleen een onvergetelijke ervaring en staat ontzettend goed op je CV!


Je stage in Singapore zo geregeld!

Bovenstaande klinkt natuurlijk leuk, maar de praktische kant, een stage vinden in Singapore en alles erom heen organiseren is niet altijd even makkelijk. Gelukkig kunnen wij je daarbij helpen. Kijk hoe het werkt!

Zoek resultaten
Stages op maat in Singapore!

Stage lopen in Singapore

Altijd al gedroomd van een stage in Singapore? We helpen je graag op weg. Zie onder voor meer info.

Singapore - Home