Stage lopen in Qatar!

Ontdek Qatar!

Qatar is een land vol pracht en praal en onvoorstelbare rijkdom. Volgens het IMF is het zelfs het rijkste land ter wereld. In Qatar stroomt het geld maar binnen, gezegend als het is met enorme olie en gas voorraden. Hoewel de Qatarezen hierdoor vrij weinig hoeven te doen, willen ze toch meer dan de hele dag chillen en thee drinken in hun smetteloos witte gewaden. De Qatarezen willen juist minder afhankelijk worden van olie en doen daar toe grote investeringen in binnen en buitenland. Om hun doelen te bereiken laten ze de oliedollars royaal vloeien en kopen en bouwen ze alles en overal; van warenhuizen tot vliegtuigen, eilanden voor de kust, grote internationale bedrijven, voetbal clubs, etc.


Onbegrensde stage mogelijkheden in Qatar

Was Qatar vroeger een grote zandvlakte, tegenwoordig is het een land met alles er op en eraan. Of het nou gaat om traditionele souks, mega winkelcentra, cinema’s, wintersport in de woestijn, etc, je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het er vinden. Qatar is niet langer tevreden met het zijn van het rijkste land ter wereld. Het wil zichzelf op de kaart zetten en daartoe wordt niet op een dubbeltje meer of minder gelet. Zo worden grote voetbalclubs uit Barcelona, Manchester en Parijs gebruikt als marketing instrument. Klapstuk is het binnenhalen van het voetbal WK 2020. Qatar is vastberaden om dit event een promotioneel succes te maken en werkt hard aan het bouwen van de benodigde infrastructuur en services. Om al het werk te doen worden buitenlandse bedrijven, expats en stagiaires ingehuurd. 80% van de bevolking bestaat uit buitenlandse werknemers. Als je avontuurlijk bent ingesteld, zakelijk grote sprongen wilt maken en geïntrigreerd bent door deze ambitieuze economische gigant, dan is stage lopen in Qatar iets voor jou.


Je stage in Qatar zo geregeld!

Bovenstaande klinkt natuurlijk leuk, maar de praktische kant, een stage vinden in Qatar en alles erom heen organiseren is niet altijd even makkelijk. Gelukkig kunnen wij je daarbij helpen. Kijk hoe het werkt!

Zoek resultaten
Stages op maat in Qatar!

Stage lopen in Qatar

Altijd al gedroomd van een stage in Qatar? We helpen je graag op weg. Zie onder voor meer info.

Qatar - Home