Stage lopen in Portugal!

Ontdek Portugal!

Portugal stijgt elk jaar in populariteit. Terecht want het is een fantastische vakantiebestemming. Of het nou gaat om zwemmen, lekker eten, steden bezoeken, uitgaan, shoppen .... alles wat je je als toerist kan wensen is er te doen. Het is een warm land met prachtige stranden en bruisende steden. Er is er zoveel te zien, de sprookjespaleizen in Sintra; Lissabon met haar romantische wijken; de prachtige stranden in de Algarve en ga zo maar door. Mét de vele zonuren en de vriendelijke bevolking is Portugal een geweldig land om stage in te lopen!


OK leuk, maar betaalt stage lopen in Portugal zich uit? Is het nuttig?

Ja! Je leert namelijk Portugees spreken. Hierdoor kun je een brug vormen naar 240 miljoen mensen die wereldwijd deze taal spreken ... en met name naar Brazilië. Brazilië had altijd al enorm veel natuurlijke rijkdom, maar vandaag de dag wordt het in één adem genoemd met Rusland, India, China en andere sterk groeiende economieën. Veel bedrijven willen daar hun graantje van mee pikken en jij kunt de gids zijn!


Je stage in Portugal zo geregeld!

Bovenstaande klinkt natuurlijk leuk, maar de praktische kant, een stage vinden in Portugal en alles erom heen organiseren is niet altijd even makkelijk. Gelukkig kunnen wij je daarbij helpen. Kijk hoe het werkt!

Zoek resultaten
Stages op maat in Portugal!

Stage lopen in Portugal

Altijd al gedroomd van een stage in Portugal? We helpen je graag op weg. Zie onder voor meer info.

Portugal - Home