Onze diensten

Buitenlandsestage.nl biedt diverse diensten voor iedereen die stage wil lopen in Marokko. Het aanbod is gevarieerd en kan in overleg worden overeengekomen. Zie onder voor een overzicht.Taalcursus Arabisch in Marokko - Casablanca


Stage taalcursus in MarokkoWil je graag je Arabische taalvaardigheid verbeteren? Wil je leren om in zakelijke situaties of op schrift je professioneler uit te drukken? We organiseren dan graag een taalcursus Arabisch voor je in Marokko.

Ons ruime aanbod taalcursussen in Marokko - Casablanca staat open voor zowel beginners als ook voor gevorderden. Dankzij onze samenwerking met lokale partners en docenten kun je deelnemen aan een Arabische taalcursus, afgestemd op je niveau en leerdoelen.


Cursus informatie taaltraining Arabisch in Marokko - Casablanca

De taalcursus Arabisch in Marokko - Casablanca is beschikbaar in diverse varianten. Hieronder tref je informatie over het standaardpakket:

  • De taalcursus is beschikbaar voor alle niveau's van beginners tot gevorden, incl. taal opfris cursussen en business Arabisch.
  • Kleine groepen. De lessen vinden plaats in kleine groepen, zodat de leraar voldoende individuele aandacht kan geven aan deelnemers.
  • Meer info. Meer info over de cursus en de tarieven vind je hier.Zoek resultatenMarokko taalcursus service

Verbeter je Arabische taalvaardigheid in een autentieke omgeving. Zie onder voor meer info.


Marokko - >> Diensten >> Taalcursus