Stage lopen in Kenia!

Ontdek Kenia!

Hou je van natuur en avontuur? Dan is stage lopen in Kenia iets voor jou! In Kenia kun je genieten van veelzijdige landschappen en kom je oog in oog te staan met mooie wilde dieren in hun natuurlijke omgeving. Maak een jeep safari dwars door het land heen, maak kennis met de vriendelijke bevolking, de traditionele culturen en stamgebruiken van de Masai. Kenia is een geweldig land om stage te lopen en je grenzen te verleggen.


Waarom stage lopen in Kenia?

Iedereen heeft zo zijn eigen reden om een buitenlandse stage te doen, varrierend van nieuwe vaardigheden leren, plezier hebben, reizen, etc. Veel studenten kiezen voor een stage in Kenia omdat ze beseffen hoe goed ze het hebben en iets terug willen geven of iets willen doen voor anderen die minder gefortuneerd zijn. Door stage te lopen in Kenia krijg je de kans om het verschil te maken in het leven van anderen, hetgeen een extra dimensie geeft aan je buitenlandse stage ervaring.


Je stage in Kenia zo geregeld!

Bovenstaande klinkt natuurlijk leuk, maar de praktische kant, een stage vinden in Kenia en alles erom heen organiseren is niet altijd even makkelijk. Gelukkig kunnen wij je daarbij helpen. Kijk hoe het werkt!

Zoek resultaten
Stages op maat in Kenia!

Stage lopen in Kenia

Altijd al gedroomd van een stage in Kenia? We helpen je graag op weg. Zie onder voor meer info.

Kenia - Home