Stage lopen in Japan!

Ontdek Japan!

Japan, het land van samoerai krijgers, shogun heersers en superieure technologie is een fascinerend land om stage te lopen. Japan is een Aziatisch land, maar het straatbeeld met de flashy billboards, neon reclames, doet erg westers aan. Japan zag al veel eerder dan buurland China in dat het geen kwaad kon om open te staan voor invloeden uit het "verfoeide westen". Het resultaat is een intigrerend land met een rijke historie, cultuur en economische dynamiek. Japanners staan bekend als formeel en strak. Dit in schril contrast tot de extravagante jeugd scenes, waarin je allerlei "manga" figuren met de vreemdste kapsels ziet rond lopen.


Stage lopen in Japan betaalt zich uit!

Japan heeft een bijzondere band met Nederland. Japan was vroeger namelijk erg gesloten en lange tijd was Nederland het enige westerse land waar Japan zaken mee deed. De Nederlanders werden ervaren als ongevaarlijk, waren bereid veel concessies te doen en je kon er wat van leren meende de "Shogun" (Japanse Keizer). Vandaag de dag is Japan een economische powerhouse. Het is de op twee na grootste economie ter wereld. Japan doet volop zaken met het buitenland en omgekeerd is er een grote interne markt waar westerse bedrijven hun vingers bij af likken. Als stagiair kun je hier je voordeel doen.


Je stage in Japan zo geregeld!

Bovenstaande klinkt natuurlijk leuk, maar de praktische kant, een stage vinden in Japan en alles erom heen organiseren is niet altijd even makkelijk. Gelukkig kunnen wij je daarbij helpen. Kijk hoe het werkt!

Zoek resultaten
Stages op maat in Japan!

Stage lopen in Japan

Altijd al gedroomd van een stage in Japan? We helpen je graag op weg. Zie onder voor meer info.

Japan - Home