Stage lopen in Italie!

Ontdek Italie!

Waarom houden mensen van Italie? Is het om de cultuur, de stijl, de taal, de historie, de romantiek, de vele bezienswaardigheden, het lekkere eten, de mooie mensen, wie zal het zeggen? Italie biedt zoveel en er stage lopen is een uitstekende manier om Italie intenser, dan de gemiddelde dagjes toerist te beleven.


Iedereen rijk in Italie!

Onbetaalbare ervaring zijn in Italie niet duur. Je hoeft geen Toscaanse villa te bezitten om te genieten van het prachtige uitzicht. Pak lekker een bakje koffie op een terrasje en kijk naar de voorbij gangers ... of eet gewoon een Siciliaanse sinasappel, terwijl je wandelt langs de vele bezienswaardigheden in Rome. Italie staat met haar rijke geschiedenis aan de basis van de moderne beschaving en is zelfs anno nu nog trendsettend als het gaat om mode, stijl, cultuur, lekker eten en nog veel meer. Kies voor een stage in Italie, want je leert Italiaans spreken en bent na je stage een fantastische ervaring rijker.


Je stage in Italie zo geregeld!

Bovenstaande klinkt natuurlijk leuk, maar de praktische kant, een stage vinden in Italie en alles erom heen organiseren is niet altijd even makkelijk. Gelukkig kunnen wij je daarbij helpen. Kijk hoe het werkt!

Zoek resultaten
Stages op maat in Italie!

Stage lopen in Italie

Altijd al gedroomd van een stage in Italie? We helpen je graag op weg. Zie onder voor meer info.

Italie - Home