Stage lopen in Honduras!

Ontdek Honduras!

Honduras is een grotendeels nog onontdekt land. Hou je van de natuur, van mooie stranden en juist niet van massa toerisme? Dan moet je in Honduras zijn! Het klimaat is er ideaal. Honduras grenst aan de Caribische Zee en je vindt er prachtige witte droom stranden. Net voor de kust van La Ceiba liggen de tropische eilanden Utila en Roatan, waar je jouw duikbrevet kunt halen in het prachtige koraalrif.


Stage lopen in Honduras midden in de natuur!

Niet alleen in het water, maar ook op land vind je in Honduras mooie natuur. Er zijn in Honduras schitterende bergformaties, grotten en bezoek ook een van de vele natuurparken die het land rijk is, zoals het nationale park Pico Bonito. Voor cultuurliefhebbers is een must do het bezoeken van wereld beroemde resten van steden die ooit gebouwd zijn door de Maya’s. 's Avonds kun je lekker stappen in La Ceiba. Je leert Spaans en bent na je stage een fantastische ervaring rijker, dus een stage in Honduras betaalt zich in alle opzichten uit.


Je stage in Honduras zo geregeld!

Bovenstaande klinkt natuurlijk leuk, maar de praktische kant, een stage vinden in Honduras en alles erom heen organiseren is niet altijd even makkelijk. Gelukkig kunnen wij je daarbij helpen. Kijk hoe het werkt!

Zoek resultaten
Stages op maat in Honduras!

Stage lopen in Honduras

Altijd al gedroomd van een stage in Honduras? We helpen je graag op weg. Zie onder voor meer info.

Honduras - Home