Betaalde stages in Frankrijk!

Ontdek Frankrijk!

Frankrijk is een fantastisch land. Het staat bekend om zijn rijkdom aan cultuur, historie, romantiek, haute couture, de Franse keuken en nog veel meer. Franse kaas, Franse wijn, Mona Lisa, Eiffeltoren, Tour de France, de Franse badplaatsen .. wie kent het niet? Stage lopen in Frankrijk is een uitstekende manier om Frankrijk, de taal en de cultuur echt van binnen uit te leren kennen.


Betaalde stages in Frankrijk!

Buitenlandsestage.nl biedt betaalde stages aan in Frankrijk. Let wel, het kan voor komen dat een bedrijf geen stagevergoeding biedt, maar dat is eerder uitzondering dan regel. 9 van de 10 stages die we in Frankrijk rondmaken zijn betaald. In het uitzonderlijke geval dat je kiest voor een stage waar geen financiele vergoeding tegenover staat, betaalt je tijd in Frankrijk zich toch uit in de vorm van een onvergetelijke ervaring, het goed leren spreken van Frans en het beter leren kennen van de cultuur.


Je stage in Frankrijk zo geregeld!

Bovenstaande klinkt natuurlijk leuk, maar de praktische kant, een stage vinden in Frankrijk en alles erom heen organiseren is niet altijd even makkelijk. Gelukkig kunnen wij je daarbij helpen. Kijk hoe het werkt!

Zoek resultaten
Stages op maat in Frankrijk!

Stage lopen in Frankrijk

Altijd al gedroomd van een stage in Frankrijk? We helpen je graag op weg. Zie onder voor meer info.

Frankrijk - Home