Onze diensten

Buitenlandsestage.nl biedt diverse diensten voor iedereen die stage wil lopen in Frankrijk. Het aanbod is gevarieerd en kan in overleg worden overeengekomen. Zie onder voor een overzicht.Taalcursus Frans in Frankrijk - Parijs


Stage taalcursus in FrankrijkWil je graag je Franse taalvaardigheid verbeteren? Wil je leren om in zakelijke situaties of op schrift je professioneler uit te drukken? We organiseren dan graag een taalcursus Frans voor je in Frankrijk.

Ons ruime aanbod taalcursussen in Frankrijk - Parijs staat open voor zowel beginners als ook voor gevorderden. Dankzij onze samenwerking met lokale partners en docenten kun je deelnemen aan een Franse taalcursus, afgestemd op je niveau en leerdoelen.


Cursus informatie taaltraining Frans in Frankrijk - Parijs

De taalcursus Frans in Frankrijk - Parijs is beschikbaar in diverse varianten. Hieronder tref je informatie over het standaardpakket:

  • De taalcursus is beschikbaar voor alle niveau's van beginners tot gevorden, incl. taal opfris cursussen en business Frans.
  • Kleine groepen. De lessen vinden plaats in kleine groepen, zodat de leraar voldoende individuele aandacht kan geven aan deelnemers.
  • Meer info. Meer info over de cursus en de tarieven vind je hier.Zoek resultatenFrankrijk taalcursus service

Verbeter je Franse taalvaardigheid in een autentieke omgeving. Zie onder voor meer info.


Frankrijk - >> Diensten >> Taalcursus