Stage lopen in Engeland!

Ontdek Engeland!

Wil je stage lopen in het buitenland, maar daarvoor niet de oceaan oversteken? Kom dan naar een van de Engelse wereldsteden! Kies voor stage lopen in Engeland en leer het bruisende Londen van binnen uit kennen. Zie je jezelf al zitten in de ‘tube’ onderweg naar je werk of in een Engelse ‘cab’ klaar voor een avondje uit? Het land van William Shakespeare, de Beatles en Harry Potter. Wij van Buitenlandsestage.nl helpen je graag bij het vinden van een geschikte stage of afstudeeropdracht in Engeland!


Stage lopen in Engeland betaalt zich uit!

Engeland is één van Europa's rijkste (ei)landen met een belangrijk zakelijk en financieel centrum. Met name in Londen zijn veel investment banks en andere multinationals gevestigd. Engeland en vooral London is dan ook een hub voor zakelijk ingestelde mensen die op zoek zijn naar de grote salarissen en vette bonussen. Wil je de Engelse zaken cultuur van binnen uit leren kennen en het mooie Engelse accent je eigen maken, kies dan voor een stage in Engeland, want het betaalt zich in alle opzichten uit.


Je stage in Engeland zo geregeld!

Bovenstaande klinkt natuurlijk leuk, maar de praktische kant, een stage vinden in Engeland en alles erom heen organiseren is niet altijd even makkelijk. Gelukkig kunnen wij je daarbij helpen. Kijk hoe het werkt!

Zoek resultaten
Stages op maat in Engeland!

Stage lopen in Engeland

Altijd al gedroomd van een stage in Engeland? We helpen je graag op weg. Zie onder voor meer info.

Engeland - Home