Stage lopen in Dubai!

Ontdek Dubai!

Stage lopen in Dubai staat gelijk aan ervaring opdoen in een emiraat zonder grenzen, waar geld geen rol speelt. Het is een moderne land dat zich in een rap tempo aan het ontwikkelen is. Aan de lopende band worden grote en luxe hotels, resorts, winkelcentra, kantoorcomplexen uit de grond gestampt. Door de vrije handel zone en het gunstige belastingklimaat, heeft Dubai een grote aantrekkingskracht op grote internationale multinationals. Omdat er zoveel werk was en alles tegelijk moest, werden er tot voor kort dagelijks dik betaalde expats in gevlogen. De ambities waren onbegrensd, aan geld leek geen gebrek en veel mensen werden snel rijk, waardoor er alleen maar meer gelukszoekers kwamen.


Nieuwe stage kansen na de crisis in Dubai

Dubai heeft inmiddels pas op de plaats moeten maken, want het land is hard geraakt door de crisis. De mega hause is voorlopig voorbij, waarin het ene mega project na het andere werd gebouwd en de stroom van nieuw geld, toeristen en expats niet te stuiten leek. Er is inmiddels heel veel lucht ontsnapt uit de economie en het is de vraag of de gouden jaren van "de iedereen snel rijk droom" terug keren. Desondanks blijft Dubai een bijzonder land om stage te lopen en een toonbeeld van wat de mens met ambitie, creativiteit en fantasie tot stand kan brengen.


Je stage in Dubai zo geregeld!

Bovenstaande klinkt natuurlijk leuk, maar de praktische kant, een stage vinden in Dubai en alles erom heen organiseren is niet altijd even makkelijk. Gelukkig kunnen wij je daarbij helpen. Kijk hoe het werkt!

Zoek resultaten
Stages op maat in Dubai!

Stage lopen in Dubai

Altijd al gedroomd van een stage in Dubai? We helpen je graag op weg. Zie onder voor meer info.

Dubai - Home