Betaalde stages in Curacao!

Ontdek Curacao!

Zeg Curacao en je zegt mooie witte standen, helderblauw water, een stralende zon en mensen, die warm, "relaxed" en vriendelijk zijn. Hou je van de natuur, muziek, carnaval, mooie stranden en buiten leven? Dan is Curacao de plek voor jou! Het klimaat is er ideaal. Curacao onderdeel is van Nederland, dus je voelt je snel thuis en tegelijkertijd is het anders en divers genoeg om het spannend te maken.


Stage lopen in Curacao betaalt zich uit!

Curacao biedt naast mooie stranden ook zakelijk gezien mooie mogelijkheden voor stagiaires. Het mooie is bovendien dat wij in de regel betaalde stages in Curacao rond maken. Het kan voor komen dat een bedrijf geen stagevergoeding biedt, maar dat is eerder uitzondering dan regel. Curacao moest het oorspronkelijk vooral hebben van olie, maar toerisme is een steeds belangrijkere economische peiler geworden. Veel internationale ondernemingen houden er kantoor, vanwege het prettige (fiscale) klimaat.


Je stage in Curacao zo geregeld!

Bovenstaande klinkt natuurlijk leuk, maar de praktische kant, een stage vinden in Curacao en alles erom heen organiseren is niet altijd even makkelijk. Gelukkig kunnen wij je daarbij helpen. Kijk hoe het werkt!

Zoek resultaten
Stages op maat in Curacao!

Stage lopen in Curacao

Altijd al gedroomd van een stage in Curacao? We helpen je graag op weg. Zie onder voor meer info.

Curacao - Home