Betaalde stages in China!

Ontdek China!

Alleen de rijke cultuur en historie van China maakt een reis naar China een aanrader. Ben je ook nog eens wakker en gedreven? Kijk je bovendien naar hoe zakelijk de knikkers rollen? Dan heb je bijna geen andere keus dan te kiezen voor China. China heeft het kapitalisme omarmd en de dynamiek die hierdoor ontstaat, biedt ongekende mogelijkheden voor ambitieuze mensen die kansen ruiken en zichzelf willen positioneren als strategische schakel tussen Oost en West.


Betaalde stages in China!

China is meer dan 283 keer zo groot als Nederland en met een inwonersaantal van rond de 1.3 miljard, is het de natte droom van westerse marketeers, die zoeken naar new business. De economische dynamiek is ongekend, maar wat vooral belangrijk is dat de kaarten nog niet definitief geschud zijn. Buitenlandsestage.nl biedt bovendien betaalde stages aan in China. Los daarvan is stage lopen in China in alle opzichten een goede investering. Waar in het westen posities al verdeeld zijn door vorige generaties, kun in China bij wijze van spreken "omhoog vallen" door simpelweg aanwezig te zijn. Kies dus voor een stage in China want er is grote behoefte aan zakenlui die de brugfunctie tussen Oost en West kunnen vervullen.


Je stage in China zo geregeld!

Bovenstaande klinkt natuurlijk leuk, maar de praktische kant, een stage vinden in China en alles erom heen organiseren is niet altijd even makkelijk. Gelukkig kunnen wij je daarbij helpen. Kijk hoe het werkt!

Zoek resultaten
Stages op maat in China!

Stage lopen in China

Altijd al gedroomd van een stage in China? We helpen je graag op weg. Zie onder voor meer info.

China - Home