Stage lopen in Brazilie!

Ontdek Brazilie!

Brazilië, het grootste land in Latijns-Amerika, is het land van de samba, voetbal, carnaval, prachtige natuur en eindeloze stranden. Brazilie heeft veel bezienswaardigheden, maar wat het land vooral mooi maakt zijn de mensen! Mooie warme mensen, hartelijk, optimistisch, uitbundig en sociaal met een relaxte instelling. Gek van voetbal ook! Iedereeen heeft er verstand van en weet hoe het beter kan.


Stage lopen in Brazilie betaalt zich uit!

De Brazilianen moeten er zelf ook aan wennen, maar het land bloeit economisch als nooit te voren. Wilde vroeger iedere Braziliaan de oversteek maken naar het westen voor een betere toekomst ... vandaag de dag is dat allang niet meer zo. Brazilie wordt in één adem genoemd met andere groeiwonders als als China en India. Brazilie is ook nog eens gastheer van het WK 2014 en de Olympische spelen van 2016, hetgeen ook bijdraagt aan de economische bedrijvigheid. Pak je kans en kies voor een stage in Brazilie. Je leert Portugees, hebt een fantastische swingende tijd en bent na je stage een unieke ervaring rijker.


Je stage in Brazilie zo geregeld!

Bovenstaande klinkt natuurlijk leuk, maar de praktische kant, een stage vinden in Brazilie en alles erom heen organiseren is niet altijd even makkelijk. Gelukkig kunnen wij je daarbij helpen. Kijk hoe het werkt!

Zoek resultaten
Stages op maat in Brazilie!

Stage lopen in Brazilie

Altijd al gedroomd van een stage in Brazilie? We helpen je graag op weg. Zie onder voor meer info.

Brazilie - Home