Betaalde stages in Australie!

Ontdek Australie!

Stage lopen in Australie betekent een onvergetelijke ervaring. Niet alleen de prachtige plekken, de interessante cultuur, maar ook de relaxte houding van de bevolking maakt het verblijf "Down Under" erg aangenaam. Kies bijv. voor een marketingstage bij een multinational in de bruisende wereldstad Sydney en wees verzekerd dat er zoveel te zien en te beleven is, dat jij je geen moment zult vervelen!


Betaalde stages in Australie!

Stage lopen in Australie betaalt zich uit, want geeft je de kans om waardevolle werkervaring op te doen en je taalvaardigheid te verbeteren in een autentieke omgeving. Stages in Australie zijn daarom ook zeer geliefd. Wil je kans maken op een stage of afstudeerplek regel dit dan tijdig. Onze stageopdrachten, studentenkamers en cursusprogramma’s zijn geschikt voor stagiairs en afstudeerders. Het is ook mogelijk om met een studiegenoot stage te lopen. Buitenlandsestage.nl biedt bovendien betaalde stages aan in Australie. Let wel, niet alle stages zijn betaald, maar zelfs dan is een stage in Australie een goede investering. Immers, een stage in Australie is niet alleen een onvergetelijke ervaring, het vergroot ook je arbeidsmarkt kansen!


Je stage in Australie zo geregeld!

Bovenstaande klinkt natuurlijk leuk, maar de praktische kant, een stage vinden in Australie en alles erom heen organiseren is niet altijd even makkelijk. Gelukkig kunnen wij je daarbij helpen. Kijk hoe het werkt!

Zoek resultaten
Stages op maat in Australie!

Stage lopen in Australie

Altijd al gedroomd van een stage in Australie? We helpen je graag op weg. Zie onder voor meer info.

Australie - Home