Onze diensten

Buitenlandsestage.nl biedt diverse diensten voor iedereen die stage wil lopen in Amerika. Het aanbod is gevarieerd en kan in overleg worden overeengekomen. Zie onder voor een overzicht.Je Amerika J1 stage visum snel en makkelijk geregeld!


Stage visum voor AmerikaVisa hel(p)! Niet alle aspecten van de voorbereiding op een stage in Amerika zijn even leuk. Vooral het regelen van visa kan een vervelend karweitje zijn. Wij bieden daarom duidelijke visum informatie en support, om jou onnodige stress, verwarring en frustratie te besparen.


Dummy proof visum info. Onze visum aanvraag support voorziet in heldere en eenvoudige informatie, zodanig aangeboden dat je niet hoeft te verworden tot een halve Einstein om je visum aanvraag er door te krijgen.


Hoe werkt het? Het voert te ver om hier alle details te behandelen, maar het proces is vrij simpel. Je schrijft je in, wij regelen je stage, hierna volg je een aantal eenvoudige basisstappen en je hebt je visum binnen.


Hoe verkrijg je een stage visum voor Amerika?

Er is veel gezegd en geschreven over het verkrijgen van een stage visum in Amerika. Voor mensen die het voor het eerst doen lijkt het erg ingewikkeld en een hoop gedoe. Kies je voor onze service dan komt het proces in grote lijnen neer op het volgende:

  • Je vult een visum aanvraag formulier in.
  • Het visumbureau vraagt vervolgens aan zowel jou en het stagebedrijf aanvullende informatie via een formulier dat ze per mail sturen.
  • Is alle aanvullende info binnen krijg je van het visum bureau een zogenaamd groen licht formulier terug waarin staat dat ze je aanvraag beoordeeld hebben en er achter staan. Dit heet een DS2019 formulier in vak jargon.
  • Met het DS2019 formulier ga je naar het consulaat voor een visum gesprek
  • Het visum interview. Je houdt een kort praatje op het consulaat. Doel van het gesprek is om te controleren of je stagevisum aanvraag voldoet aan de regels, of je genoeg geld hebt om jezelf te onderhouden en ze niet bang hoeven te zijn dat je in de VS illegaal gaat onderduiken. Na dit interview laat je paspoort achter en met een paar dagen heb je het terug met een visum stempel.
  • Klaar is kees.

Hoe snel heb ik mijn stage visum voor Amerika binnen?

Het is moeilijk om hiervoor een vaste termijn te noemen, want het zal afhangen van de specifieke situatie en hoe snel alle partijen de gevraagde info inleveren, maar normaal gesproken heb je zo'n 4 tot 6 weken nodig om je J1 stage visum te organiseren.

Zit je in tijdsnood? Als je gezien bovenstaand tijdsschema een stage in de VS niet gaat redden, kan in sommige gevallen uitgeweken worden naar een ander type visum, dat binnen 10 dagen verkregen kan worden. Neem voor meer informatie over het versnelde visum traject contact met ons op.


Zoek resultatenAmerika J1 visum service

Onder lees je wat details over het Amerika Stage visum programma.


Amerika - >> Diensten >> Visum