Stage diensten voor bedrijven


Wilt u een stage aanbieden in Amerika? Biedt u diensten aan gerelateerd aan stages in New York of een andere interessante stad? We zijn altijd geïnteresseerd in partnernships. Zie onder voor meer info.


Stages aanbieden

Stagiaires vinden voor AmerikaZoekt u een stagiair?
Lees hoe u kosteloos en eenvoudig jong talent inschakelt voor uw bedrijf.

Samenwerken

Samenwerken met stagebureau voor AmerikaBiedt u stage diensten aan?
Wij werken wereldwijd samen met stagebureau's studenten-huizen, taalscholen, etc.

Adverteren

Adverteren met young professionals, studenten als targetSchiet met scherp!
Voert u campagnes gericht op young professionals? Dan zijn we u graag van dienst.

Doe de test!

Test of u een stagiair nodig heeft!Heb ik een stagiair nodig!
Is een stagiair wat voor u? Doe de test! Met 10 korte vraagjes heeft u direct het antwoord!

Gratis Pakket
Afronden!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plus Pakket
Afronden!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
  • Prijzen zijn excl 21% BTW
  • Meldt u aan en u heeft binnen 15 minuten uw vacature online.

Zelf uw vacatures aanmaken en beheren

Meldt uw bedrijf aan en u krijgt direct en gratis toegang tot ons Vacature Beheer systeem. Hierin kunt snel en eenvoudig zelf uw vacatures aanmaken.

Indien u kiest voor het Plus Pakket kunt u ook zelf uw vacatures beheren, wel of niet actief maken, etc.

Kandidaten melden zich bij u via ons

Uw vacature op Buitenlandsestage.nl bereikt een grote groep studenten die zoekt naar een buitenlandse stage. Studenten die voor uw vacature in aanmerking willen komen, dragen we aan u voor. Het is dan aan u om te bepalen of de interesse wederzijds is en u met welke kandidaten u verder het traject in wenst te gaan.

Wij begeleiden de stagebemiddeling

Wij zoeken op basis van uw verzoek direct naar passende kandidaten, wij matchen de juiste kandidaat aan uw vacacture en wij begeleiden het vervolgtraject volledig tot en met het sluiten van het stagecontract.

Onze diensten in deze zijn voor u gratis en worden vergoed door de stagiaire. Kiest u voor de voordelen van het betaalde pakket, heeft u buiten de prijs van dit pakket (al vanaf E 29,95) geen extra kosten.

Uw vacature komt boven aan zoekresultaten

Hoe meer kandidaten uw vacature zien, hoe groter de kans is dat uw vacature snel gevuld is. Indien u kiest voor het betaalde pakket staat uw vacature altijd boven aan , ten opzichte van gratis vermelding. Dit is dus een ideale manier om snel meer reacties te krijgen. Komen er nieuwe betaalde vermeldingen binnen, dan zakt uw vacature naar beneden.

U ontvangt direct notificaties

Kiest u voor het betaalde pakket, dan kunnen kandidaten direct reageren op een advertentie. Wij spelen u deze reacties real time door, waarna u bij interess de gegevens van de kandidaat kunt opvragen en aan kunt geven of u wel of niet meer wilt weten over de betreffende kandidaat / verder het traject in wenst te gaan met de betreffende kandidaat.

Vermelding bedrijf info en logo

Kiest u voor het betaalde pakket, dan kunt u uw volledige bedrijfsprofiel incl NAW gegevens en logo publiceren bij elke vacature. Dit draagt bij aan de branding van uw onderneming bij jonge ambitieuze professionals. Zichtbaar in de markt zijn is een goede manier om aantrekkelijk en "top of mind" te blijven bij academisch talent. Iedere bezoeker ziet uw bedrijfsinfo, uw logo en nog belangrijker, ze zien dat u kansen biedt aan jonge mensen die willen werken aan hun toekomst.

Vermelding bedrijf info en logo

Kiest u voor het betaalde pakket, dan kunt u uw volledige bedrijfsprofiel incl NAW gegevens en logo publiceren bij elke vacature. Dit draagt bij aan de branding van uw onderneming bij jonge ambitieuze professionals. Zichtbaar in de markt zijn is een goede manier om aantrekkelijk en "top of mind" te blijven bij academisch talent. Iedere bezoeker ziet uw bedrijfsinfo, uw logo en nog belangrijker, ze zien dat u kansen biedt aan jonge mensen die willen werken aan hun toekomst.

Wij mailen uw aanbod op ons bestand

Wij maken gerichte selecties op ons bestand en mailen gratis uw aanbod aan kandidaten die aansluiten op het gewenste profiel. Dit is misschien wel de kortste weg naar het doel, want Buitenlandsestage.nl is al meer dan 21 jaar actief op het vlak van buitenlandse stagebemiddeling. Als zodanig hebben we een groot bestand opgebouwd met gemotiveerde en gekwalificeerde kandidaten die op zoek zijn naar een interessant buitenlandse stage project.

Uw vacature binnen 15 minuten online!

Kies voor het betaalde pakket en uw vacature staat al online binnen 15 minuten in 3 eenvoudige stappen.

Stap1: U meldt uw bedrijf aan
Stap2: U kunt uw vacature aanmaken
Stap3: U voldoet online de betaling
Klaar! Uw vacature staat online!

Kiest u voor het gratis pakket, is de procedure ongeveer hetzelfde. Alleen slaat u dan natuurlijk stap 3 over en zal eerst een moderator nagaan of de vacature voldoet aan de spelregels voor gratis vermeldingen.

Maximaal aantal vacatures tegelijk online!

U kunt vacatures aanmaken zoveel als u wilt. Kiest u voor het gratis pakket, kunt u daarvan maximaal 3 actief maken. Deze zijn dan online zichtbaar.

Kiest u voor het betaalde pakket, kunt u maximaal 7 vacatures online zichtbaar maken. Het is altijd mogelijk om up te graden / een extra pakket te bestellen.

Welkomstgeschenk! Gids Stagiaires Begeleiden

Kies voor het Plus Pakket en u krijgt als welkomstgeschenk de gids "Stagiaires Binnenhalen en Binnenhouden".

Deze stagegids is boordevol tips over o.a.:

  • 5 sleutels tot het aantrekkelijk maken van uw bedrijf voor top talent
  • 4 beproefde methodes om een onweerstaanbare vacature op te stellen
  • The top 7 redenen waarom talent niet gereageerd wordt op advertenties
  • Waarom de beste 20% niet wil werken voor 80% van bedrijven
  • Hoe talenten begeleiden en uw eigen leven veraangenamen
  • 5 soorten voorstellen die stagiaires niet kunnen weerstaan
  • Welke arbeidsvoorwaarden meer afleiden dan dat ze helpen
  • En 6 andere ideeen die bewezen hebben het succes van HRM beleid te vergroten

De stagegids is direct te downloaden na het aanmaken van een account en is boordevol handige tips

Adverteer: Schiet met scherp!


Adverteren met young professionals, studenten als targetVandaag de dag is men meer bezig met media dan ooit. Tegelijkertijd lijkt het bereiken een wel bepaalde doelgroep elke dag moeilijker te worden. Immers, mensen worden steeds slimmer in het ontwijken van het campagne geweld, waar ze mee geconfronteerd worden, overal waar ze heen surfen en clicken. Om effectief te adverteren, is het daarom raadzaam met scherp te schieten, media exposure te alloceren naar waar de target klanten zijn en het aan te laten sluiten op hun interesses.


Richt u zich op jonge professionals in de laatste fase van hun studie? Jonge ambitieuze individueen die gedreven werken om een succesvolle carrière op te bouwen en hard op weg zijn de grootverdieners van morgen te worden? Dan is het interessant om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Wij bieden namelijk diverse om rechtstreeks met uw doelgroep in contact te komen op persoonlijke en gerichte wijze. Neem contact met ons op zodat we de samenwerkingsmogelijkheden kunnen doornemen.


Samenwerken: samen een grotere vuist maken!


Samenwerken met stagebureau voor AmerikaBiedt u een stageprogramma of studentenhuisvesting op een voor studenten interessante bestemming? Dan is het op zijn minst interessant om een samenwerking te bespreken. Immers, het speelveld voor internationale stagebemiddeling is zo groot dat om de behoefte van de klant te kunnen volgen, samenwerking vaak sneller werkt dan steeds opnieuw het wiel uit vinden. Neem contact op en dan maken we samen een grotere vuist.Zoek resultaten


Bedrijven login

Stages aanbieden en beheren

Gegevens

Buitenlandsestage.nl
Herengracht 282
1016 BX AMSTERDAM
Nederland

tel. +0900 – 555 777 5 (*)
tel. +3184 – 866 5 777
fax +3184 – 866 5 778

* = This is a service number reachable from within the Netherlands only.
If you want to contact us from outside of the Netherlands please send an email.


Amerika >> Bedrijven