Stage lopen in Marrakech!

In Marokko kunnen we je helpen aan een stage in Casablanca, stage in Marrakech of stage in Al-Hoceima. Onder lees je meer info over Marrakech.Stage lopen in Marrakech


 • Marrakech is één van de meest populaire toeristische trekpleisters in Marokko. Het is een energieke eigentijdse stad die er in geslaagd is om haar traditionele charmes te behouden. Deze rosé rode stad, gevestigd tussen de oceaan en de bergen, trekt al jaren reizigers van over de hele wereld en wordt alom beschouwd als één van de meest aangename ontmoetingsplekken in Noord Afrika.


  Drukke straten met gloeiende auto’s, ezel wagens en kamelen geven Marrekech een avontuurlijke vibe en een uniek gezicht. Marrakech is vol traditionele bazaars en een tip is Jardin Mojorelle vol moderne shops en alle bekende merken. Er is echter niets dat de magie van de avond weet te overtreffen. De lichten, de zwoele tentjes en mysterieuze geuren van de exotische gerechten prikkelen de zintuigen en maken het af struinen van de straten tot een geweldige ervaring. Als het gaat om nachtleven is Marrakech moeilijk te verslaan. Dampende discotheken, spectaculaire optredens, heerlijke muziek en eten, opgediend met een gastvriendelijkheid waar je ‘U’ tegen zegt. Feestbeesten kunnen lekker los gaan in ‘Theatro, 555 Famous Club, Le Pacha, Escape Opera, So Night Lounge’ waar dj’s de boel opzwepen tot in de late uurtjes.


  Volop mogelijkheden voor stagiaires in Marakech

  Marrakech is één van Afrika’s hotspots, waar mensen zich vermaken, reizigers kunnen relaxen, maar vooral ook zaken worden gedaan. De toerisme bloeit en wordt aangejaagd door de staat, waarbij gemikt wordt op 20 miljoen bezoekers per jaar rond 2020. Dit brengt natuurlijk grote mogelijkheden met zich mee voor toerisme en horeca stagiaires. In de slipstream van de toerisme golven is ook de vastgoed business in de lift. Met een populatie van net iets dan een miljoen mensen heeft Marrekech ook een grote interne markt, vol mogelijkheden voor stagiaires, of het nou gaat om onderwijzen, verplegen, mode design, marketing, internationale handel … er zijn mogelijkheden genoeg.


  Stage lopen in Marrakech is een uitstekende manier om nieuwe business skills te leren en een unieke dimensie toe te voegen aan je studie of je afstuderen.


 • Korte feitjes over Marrakech
  • Alicante is de hoofdstad van de provincie Alicante.
  • De zomers zijn heet en winters zijn mild. Amper regen
  • Ligging: Oost Spanje
  • Inwoners: 330.000
  • Favoriete gerechten bestaan vooral rijst, vis en groente
  • Reistijd met vliegtuig: 2,5 uur
  • Munteenheid: Euro
  • Taal: Spaans en Valenciano

Stage in lopen in een andere stad


Staat de stad van jouw voorkeur niet op de lijst? Geen probleem. Neem contact met ons op en geef je wensen door. Wij houden dan even ruggespraak met onze recruiters voor het Marokko programma om te checken of je wens haalbaar is en komen er op terug.


Zoek resultaten
Stages op maat voor iedereen!

Wil je meer weten
over hoe we je stage in Marrakech rondmaken. Klik dan hieronder!

Marokko - Home >> Steden