Stage lopen in Al-Hoceima!

In Marokko kunnen we je helpen aan een stage in Casablanca, stage in Marrakech of stage in Al-Hoceima. Onder lees je meer info over Al-Hoceima.Stage lopen in Al-Hoceima


 • Ben je een avonturier en houd je van natuur en cultuur? Vind jij het soms fijn om het gejaagde westerse leven even achter je te laten? Heb je een broodje dood aan kunstmatig massa toerisme en hou je meer van echte authentieke ervaringen? Dan is Al Hoceime een plek die misschien wel prima bij jou zou passen.


  Al Hoceima was ooit bezet door de Spanjaarden en deze hebben hun sporen duidelijk achtergelaten. Al wandelend in Al Hoceima zie je de Spaanse invloeden overal, hetgeen met de overheersend Berberse achtergrond een uniek aanzicht oplevert. Hun geweldige keuken, stranden, hotels en water sport mogelijkheden langs de kust zijn zeker het proberen waard. Dit gedeelte van Marokko is een uitstekende plek om te relaxen in je traditionele Marokkaanse hobbelstoel en een uitgelezen kans om een authentieke levensstijl op een pure manier te ervaren.


  Wat kun jij als stagiair doen in Al Hoceima?

  Steek je graag de handen uit de mouwen? Dan is er genoeg te vinden. De bedrijvigheid is vooral gestoeld op visserij, toerisme en small business. Nieuwe hotels en restaurants worden uit de grond gestampt naast de indrukwekkende resorts die er al bestaan. Dit brengt met zich mee dat het aantal stageplaatsen in de bouw, toerisme en horeca groeit. In de slipstream van het toerisme zijn er veel mogelijkheden op het gebied van watersport, hiken, gidsen en vertalen. Ook studenten die sociaal maatschappelijk- of verpleegkundig werk zoeken, vinden dankbare bodem om een zegen te zijn. Er zijn verder ook lokale bedrijven die nieuwe diensten ontwikkelen voor de groeiende lokale bevolking en de toeristen die er rond huppelen. Trek jij graag je eigen plan, loop je niet graag achter de kudde aan en hou je van klein geluk? Dan is een stage in Al Hoceima iets voor jou.


  Stage lopen in Madrid is een uitstekende manier om spaans te leren en een extra dimensie toe te voegen aan je studie of je afstuderen.


 • Korte feitjes over Al-Hoceima
  • Madrid is de hoofdstad van Spanje en de provincie Madrid.
  • Ligging: Midden Spanje
  • Inwoners: 6.100.000
  • Bekende Madrilenen: Penelope Cruz (actrice), Fernando Torres (voetballer), Placido Domingo (opera zanger) en Enrique Iglesias (zanger)
  • Welke voetbalclub was het meest succesvol in de 20ste eeuw? Juist. Real Madrid
  • De Madrileense tapa's zijn om je vingers bij af te likken
  • Reistijd met vliegtuig: 2,5 uur
  • Munteenheid: Euro
  • Taal: Spaans

Stage in lopen in een andere stad


Staat de stad van jouw voorkeur niet op de lijst? Geen probleem. Neem contact met ons op en geef je wensen door. Wij houden dan even ruggespraak met onze recruiters voor het Marokko programma om te checken of je wens haalbaar is en komen er op terug.


Zoek resultaten
Stages op maat voor iedereen!

Wil je meer weten
over hoe we je stage in Al-Hoceima rondmaken. Klik dan hieronder!

Marokko - Home >> Steden