Stage lopen in Jakarta!

Stage lopen in Indonesie kan in o.a. Jakarta. Algemene informatie, het leven in Indonesie en de leukste bezienswaardigheden in de steden vind je hier.Stage lopen in Jakarta


 • Jakarta is een grote drukke stad, waarvan grote gedeelten zijn verstedelijkt en voorzien van moderne "air-conditioned" winkel centra. Wil je echter het echte Indonesie meemaken en geld besparen? Blijf dan vooral weg van deze moderniteiten. Betere plaatsen om de jacht te openen zijn de markten en de oudere gedeelten van de stad. Wees gewaarschuwd! Een groot probleem in Jakarta is dat auteursrechten op grote schaal worden geschonden. Of het nou gaat om kleding, dvd's, "luxe merkartikelen", ze worden tot in de perfectie nagemaakt en verkocht tegen dump prijzen.

  Het leven in Jakarta is nooit saai. Er wonen ontzettend veel mensen. Ca. 8.9 miljoen van allerlei rassen van binnen en buitenland, hetgeen zich uit in spannende festivals en vermakelijk folklore. Hou je van stappen? Het nachtleven in Jakarta gaat door tot in de late uurtjes en misschien wel het beste van Zuid-Oost Azie. Ben je eenmaal gewend aan Jakarta is het moeilijk om te vertrekken.

  80% van het zakelijk verkeer in Indonesie circuleert in Jakarta. Wie zoekt naar werk, stages of andere zakelijke mogelijkheden in Indonesie hoeft niet verder te kijken dan Jakarta. Indonesie is vanwege de ligging een gunstige uitvalsbasis naar de rest van Zuid-Oost Azie. Veel multinationals houden er dus kantoor, hetgeen de nodige vraag naar buitenlandse stagiaires met zich mee brengt.

  Stage lopen in Jakarta is een uitstekende manier een extra dimensie toe te voegen aan je studie of je afstuderen.


 • Korte feitjes over Jakarta
  • Jakarta is the capital, the largest city and the political and economic center of Indonesia
  • Average annual temperature is around 26 degrees Celsius
  • Population: 8.9 million
  • Travel time by plane: 16 hours from the Netherlands
  • Currency: Rupiah. You can easily use ATM's
  • Language: Indonesian. A portion of the inhabitants still speak Dutch and English.

Stage in lopen in een andere stad


Staat de stad van jouw voorkeur niet op de lijst? Geen probleem. Neem contact met ons op en geef je wensen door. Wij houden dan even ruggespraak met onze recruiters voor het Indonesie programma om te checken of je wens haalbaar is en komen er op terug.


Zoek resultaten
Stages op maat voor iedereen!

Wil je meer weten
over hoe we je stage in Jakarta rondmaken. Klik dan hieronder!

Indonesie - Home >> Steden