Onze diensten

Buitenlandsestage.nl biedt diverse diensten voor iedereen die stage wil lopen in Indonesie. Het aanbod is gevarieerd en kan in overleg worden overeengekomen. Zie onder voor een overzicht.Taalcursus Indonesisch in Indonesie - Jakarta


Stage taalcursus in IndonesieWil je graag je Indonesische taalvaardigheid verbeteren? Wil je leren om in zakelijke situaties of op schrift je professioneler uit te drukken? We organiseren dan graag een taalcursus Indonesisch voor je in Indonesie.

Ons ruime aanbod taalcursussen in Indonesie - Jakarta staat open voor zowel beginners als ook voor gevorderden. Dankzij onze samenwerking met lokale partners en docenten kun je deelnemen aan een Indonesische taalcursus, afgestemd op je niveau en leerdoelen.


Cursus informatie taaltraining Indonesisch in Indonesie - Jakarta

De taalcursus Indonesisch in Indonesie - Jakarta is beschikbaar in diverse varianten. Hieronder tref je informatie over het standaardpakket:

  • De taalcursus is beschikbaar voor alle niveau's van beginners tot gevorden, incl. taal opfris cursussen en business Indonesisch.
  • Kleine groepen. De lessen vinden plaats in kleine groepen, zodat de leraar voldoende individuele aandacht kan geven aan deelnemers.
  • Meer info. Meer info over de cursus en de tarieven vind je hier.Zoek resultatenIndonesie taalcursus service

Verbeter je Indonesische taalvaardigheid in een autentieke omgeving. Zie onder voor meer info.


Indonesie - >> Diensten >> Taalcursus